Lezers


 

Belinda Arts

“Hallo Sarah! Ik hoop dat ik nog op tijd ben met mijn reactie op jouw boek. Het duurde langer voordat ik het gelezen had dan ik van te voren had gedacht. Het is voor mij n.l. een boek wat ik met hart en hoofd lees en gezien mijn persoonlijke bewustwordingsproces kon ik het niet in één ruk uitlezen.. Ik ben n.l. zelf ook een ouder, een oma en ook mijn innerlijk kind vraagt nog om heling. Ik ervaar jouw boek als Helder, Eerlijk en Kernomvattend. Het kan zo bevestigend en onderzoekend werken om dit boek te lezen en ook soms zeer confronterend voor de nog ongeheelde, ongeziene pijnstukken in i.i.g mijn leven. Wat niet altijd makkelijk en fijn is maar absoluut een hele waardevolle toevoeging is in mijn bewustwordingsproces als mens als ouder. Dat had ik ook al toen ik je eerste uitgave las maar nu weer, en dieper , het volgende laagje van het zo bekende “uitje” .. Diepe Dank en Respect Sarah voor dit prachtige boek!!”


 

 

“…Hallo Sarah,
Ik heb je boek “Wat je niet verteld is…” gelezen. Het leest gemakkelijk en je brengt heel goed je liefde voor kinderen en je bezorgdheid voor hen onder woorden. Al lezende word ik me weer bewust van het verdriet en de machteloosheid uit mijn kindertijd en dat voelt als zwaarte. Een paar van de boeken waaruit je citeert heb ik ook gelezen, van Alice Miller en Ingeborg Bosch.

Het is mooi, dat er mensen zijn als jij en zij, die de aandacht vestigen op het leed dat we elkaar, vaak onbewust en ongewild, aandoen.

We hebben nog een lange weg te gaan voor de angst plaats maakt voor liefde, maar ik zie steeds meer betrokken mensen om me heen en dat stemt hoopvol….”


 

“Gisteren kwam ik het volgende tegen:

http://www.nu.nl/wetenschap/3616830/babys-herinneren-zich-liedjes-van-geboorte.html

en ik moest denken aan onze ontmoeting afgelopen maandag. Wat mooi, dat jij zo bezig bent op het gebied van de fundamenten, die voor een groot deel bepalen, hoe wij ons leven leven. Jouw website www.dus-sarah-morton.info snijdt zaken aan, waar ik achter sta.
Helaas heb ik deze week weinig tijd, want mijn zoon is sinds afgelopen zondag in het ziekenhuis, en veel betrokkenen maken dan gebruik van de mogelijkheid mij te bellen, en ik ben zaken voor hem aan het regelen rondom studiefinanciering en uitkering, dat hij nu niet zelf kan. Ik voelde gisteren dan ook de moeheid, die na een aantal dagen optreedt.De inleiding die je op de website hebt staan is goed geschreven.Je vroeg nog over mijn artikelen betreffende gezondheid en voeding, mijn amateur-stukjes over de Bloedgroep-O dieet ervaringen. Die zal ik je later toezenden, wanneer mijn geest daar naar staat.

Jouw kennis zou deel moeten uitmaken van de kennis van alle ouders, het verdient een plaats in de opleidingen, basisschool, middelbare scholen. Er moet nog heel wat water door de Rijn, voordat we de samenleving daarmee doorspekt hebben.

Ik heb je gezegd, dat ik vind, dat jij op radio/tv moet (al houd ik niet van het woord moeten, maar ik vind het hier van toepassing). Als ik tijd heb, wil ik een mailtje schrijven richting “De Wandeling”, als ik die klaar heb, wil jij dat dan op taal redigeren? Het is misschien sterker, dat een ander jou aanbeveelt, dan dat je zelf de stap naar de media zet.

Een fijne dag,

Met vriendelijke groet,

Hein Campmans”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.