Recensie WJNVI door Bezeten Boeken.

Een zeer uitgebreide omschrijving over de ontwikkeling van een kind. Welke invloeden spelen een rol in de ontwikkeling? Beschouw jij als ouder je kind als verlenging van je status en aanzien, of zie je werkelijk wie je kind is? Welke behoefte heeft jouw kind in een maatschappij die rationele verklaringen zoekt voor “problemen” die misschien niet zouden bestaan als jij als ouder bewuster in contact zou staan met je kind. En daardoor je kind bewuster zou zijn van jou. Waar zit jij als ouder klem tussen je kind en de rest van de wereld?

Sarah Morton geeft in dit boek onder andere haar visie op de jeugd van Hitler, onze huidige jeugdzorg, de zorgverlening en de medische wereld.
Wat je niet verteld is, is niet methodisch maar richt zich vooral op bewustwording. Bewustwording die al begint bij een embryo. Onwetendheid van volwassenen kan veel schade aanrichten bij een kind. Psychisch, emotioneel, uitgedoofde kinderen.
Een boek over liefde, natuurlijkheid, in een maatschappij die de mens steeds verder lijkt te verwijderen van zichzelf. Hoe meer de mens zich van zichzelf verwijderd, hoe groter de afstand wordt naar een kind. Een kind dat puur en direct is. Dat nog niet geleerd heeft hoe zijn gevoelens te verbergen. Kwetsbaar staat in de wereld van de volwassenen. De volwassenen die niet meer weten hoe ze zich zelf voelen, laat staan dat ze weten waar dit vandaan komt.
Een boek dat de volwassen mens een spiegel voorhoudt over zijn handelingen in een kinderwereld .

Dit boek roept bij mij de vraag op: wie moet er nu eigenlijk opgevoed worden, de volwassenen of het kind? Of gaan zij deze weg samen? Een boek geschreven in Liefde voor kinderen en ouders. Een open boek, zonder veroordeling. Een weg naar bewustwording.
Wil jij samen opgroeien met je kind in harmonie, in eenheid…Dan is dit boek zeer zeker een aanrader om te lezen.

Je kinderen zijn je kinderen niet
Zij zijn de zonen en dochters van ’s levens
Hunkering naar zichzelf….

Link: www.bangersisters.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.