Bericht De duisternis voorbij

Nu uit!

Hoe reageren mensen op elkaar of in een bepaalde toestand? Wat doe je als de vijand jou bijzonder vindt en een innige band met je wilt aangaan? Hoe bescherm je je dierbaren tegen machtige personen?
De duisternis voorbij is een verhaal achter wat er speelt in de maatschappij. Hoewel het een toekomstige wereld voorstelt, zal het ‘ons’ huidige systeem, waaronder jeugdzorg en de psychiatrie, op de grondvesten doen schudden. Het boek onthult de mechanismen achter geweld, manipulatie, opsluiting en het uit elkaar jagen van gezinnen.
Het is in romanvorm verteld, vanuit het perspectief van Connor, Megan, Alan, de verzetsleider Finn en de anderen.
Met volledige openheid kunnen we mogelijk de duisternis verdrijven uit de samenleving die zegt vrij en rechtvaardig te zijn.
Hopelijk neemt ook De duisternis voorbij je weer mee naar een ander leven.

Sarah Morton.

Connor is zeventien jaar en leeft ernaartoe om het Verzet in te gaan. Hij durft weer vooruit te kijken. Zijn confrontatie met generaal Whispers ligt een paar jaar achter hem. Sindsdien laten ze elkaar met rust. Het leven lacht Connor voorzichtig toe.
Het drama vangt aan zodra Finn – verzetsleider en Connor’s held – verdwijnt in een poging om het leven van collega’s te redden. Connor raakt verstrikt in een web van chantage.
Alan heeft te lijden onder vage angsten. Aanvankelijk lijken deze over zijn persoonlijke leven te gaan, terwijl het net zich al rondom hem begint te sluiten. Plots verdwijnt hij. Megan, Connor’s zusje volgt snel. Alle gebeurtenissen leiden tot een en dezelfde persoon. De Engel des Doods blijkt
actiever dan ooit, onder een andere naam. Nu is er geen andere uitweg meer dan het oorlogspad.
Langzaamaan wordt duidelijk waar het Leaders of the Free World echt om te doen is.

Een psychologische thriller over liefde, moed en vriendschap in een sprankelende maar bedreigde wereld. Hoewel het verhaal in het verlengde ligt van Ziek van angst, kunnen ze los van elkaar worden gelezen.

Auteur: Sarah Morton
Titel: De duisternis voorbij
Uitgeverij: Artscience
ISBN: 978-90-817533-1-9
Verkrijgbaar: Boekenroute.nl
Website: www.ziek-van-angst.nl


 

 

This entry was posted in Actueel, Bewustzijn, Heersende normen, Kinderen, Maatschappij, Marteling, Psychiatrie and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.