lezing Jos Titulaer 7 juni Palaya, samen met Sarah Morton

Hallo Satsang vrienden

Wat hebben we toch weer een heerlijke tijd gehad in Ibiza. We hebben veel geleerd, mooie dingen gezien en zijn samen wijzer geworden. Wij gaan volop door met het verspreiden van dit mooie werk. Veel van jullie hebben aangegeven meer van Jos zijn ervaringen te willen horen en inzicht te krijgen in zijn werkwijze. Op zaterdag 7 juni zal Jos een lezing geven over het onnodig lijden van de mens en Sarah Morton zal dit illustreren door haar ervaringen te vertellen. Jullie zijn van harte uitgenodigd.

Deze lezing is zeer geschikt voor die mensen in jullie omgeving die wel interesse hebben, maar de drempel om naar een Satsang te gaan misschien nog te hoog vinden. Jullie mogen onderstaand bericht zoveel verspreiden als jullie willen. Wij hopen veel geinteresseerden en vooral ook college therapeuten te ontmoeten op 7 juni in Palaya. De entrée is 10 euro en het is prettig wanneer van te voren wordt aangemeld via Palaya. Hierbij de link: www.palaya.nl

Binnenkort ontvangen jullie een uitgebreidere nieuwsbrief over Ibiza en de nieuwste ontwikkelingen.

Zaterdag 7 juni vanaf 14.00 uur een lezing van Jos Titulaer over het onnodig leed van kinderen en ouders en het bijzondere verhaal van Sarah Morton die werd gediagnosticeerd als ‘autistisch’

Jos Titulaer deelt zijn 40-jarige ervaring in de psychiatrie met hart en ziel. Hij legt uit hoe door helder inzicht veel leed bij kinderen en ouders worden voorkomen en opgelost. Door bij de beleving van het kind te komen, door werkelijk begrip van de ervaring van het kind, door nabijheid en aanwezigheid en werkelijk contact kan helder inzicht ontstaan. Vanuit diepe compassie voor het onwetend lijden en via de liefde en de humor weet Jos Titulaer, de mens, het kind achter de pijn te ontmoeten. “Liefdevolle aanwezigheid zonder verhaal is de essentie van heling”.

Het verhaal van Sarah Morton illustreert hoe onwetendheid lijden veroorzaakt. Sarah vertelt hoe ze als zesjarige is gediagnosticeerd als “autistisch”. Hoe haar jeugd grotendeels is bepaald door deskundigen die haar steeds de verkeerde weg wezen. In het speciale onderwijs kreeg ze een 24-uurs zorgindicatie. Met steun en hulp van mensen die wel in haar geloofden, kon zij een zinvol en zelfstandig leven opbouwen. Zij woont nu op zichzelf en heeft inmiddels zes boeken op haar naam staan, Daarnaast is ze een website begonnen waarmee ze opkomt voor mensen die klem zitten, met name kinderen: www.dus-sarah-morton.info en www.afwijkend-en-toch-zo-gewoon.nl.

 

This entry was posted in ADHD, Andersdenkenden, Autisme, Kinderen, Levensverhaal, Lezing and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.