Presentatie De uitverkoren wereld.

 

Beste vrienden,

Graag laat ik jullie alvast weten dat er op vrijdagmiddag 23 mei a.s., aanvang 17.00 uur in boekhandel Over het Water, Van der Pekstraat 59 Amsterdam, een bijeenkomst zal worden gehouden over mijn vorig jaar verschenen De uitverkoren wereld.

De bedoeling is in de eerste plaats lezers te verleiden iets over het boek te zeggen. Lezers zijn tamelijk zwijgzaam – enkele niet te na gesproken. Dat betreur ik, want ik zou er graag achter komen wat voor een boek ik nu eigenlijk heb geschreven.

Frida Badoux, onder meer als vrijwilligster werkzaam als hoofd tentoonstellingen in Museum De Noord, zal de discussie leiden. Jan de Jong van uitgeverij De Buitenkant heeft ook beloofd me ter zijde te staan en dan tevens iets te vertellen over de productie van het boek.

Ik zal jullie graag op 23 mei in boekhandel Over het Water zien!

Hartelijke groet,

Gerbrand Muller

Over boekhandel Over het Water zie www.boekhandeloverhetwater.nl


This entry was posted in Actueel, Bewustzijn, Boeken, Dromen, Lezing, Maatschappij, Schrijven, Woonruimte and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.