Recensie Ziek van angst door Boekenkast

Recensie: Ziek van Angst – Sarah Morton

‘Ziek van Angst’ is een psychologische thriller geschreven door Sarah Morton. Sarah kennen we voornamelijk van de boeken  ‘Afwijkend en toch zo gewoon, ‘Wat je niet verteld is…Over kinderen in de baarmoeder, in het gezin en in de maatschappij’, ‘Collision – Engagement’ en ‘Collision – De Catastrofe’. Autobiografische boeken over school, kinderen, opvoedingsthematiek en autisme.

Met ‘Ziek van Angst’ heeft ze ook een heuse thriller geschreven. Het verhaal speelt zich af in het jaar 2166. We maken kennis met de 12-jarige Connor, zijn jongere zus Megan en hun ouders Wilhelmina Jarvis en James Sear.

Sinds tientallen jaren leven de mensen in angst. Het WPC (Worldwide Prostration Collectief) wil de macht grijpen via een derde Wereldoorlog. Het nazi-achtig collectief laat via Zwarte Wolken mensen hun wil breken en halen zo alle macht naar hun toe.
Wanneer de ouders van Connor gevangen genomen worden, wil de jongeman kost wat kost zijn ouders terug vinden. Hij probeert samen met zijn vijfjarige zus Megan en huisvriend Alan het onmogelijke waar te maken en zijn vader en moeder te bevrijden.Het begin van een boeiend avontuur voor Connor…
‘Ziek van Angst’ is opnieuw een goed geschreven boek van auteur Sarah Morton. Sarah is als auteur werkelijk uit het goede hout gesneden. De manier waarop ze dit boek geschreven heeft, bewijst van klasse.
‘Ziek van Angst’ is een boek dat zeker niet mag ontbreken in je reiskoffer. Ruim 300 blz. spanning verzekerd met dit sciencefiction verhaal.

ISBN: 978-90-817533-0-2 – 305 blz – Prijs: € 19,95 – Uitgeverij: Artscience
Klik hier voor meer info

 

This entry was posted in Actueel, Boeken, Maatschappij, Marteling, recensies, Ziektebeelden and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.