Uitnodiging Seats2Meet

Al eerder heb ik jullie verteld onder Onderstroomboven.

Het is een collectief van kunstenaars, muzikanten en schrijvers. Allen zijn we verschillend. Meestal werken we vanuit innerlijke inspiratie. Veel mensen leggen talent aan de dag, werken hard en vanuit inspiratie en bereiken toch maar een klein publiek. Dat kan frustrerend zijn, dat alle aandacht uitgaat naar de al bekende mensen. De maatschappij steunt datgene wat haar bevestigt.Verandering komt van binnenuit en van onderaf.Vandaar ook de titel Onderstroomboven. Hopelijk hebben mensen ook behoefte aan een ander, positief geluid.
Onderstroomboven biedt ook een podium voor schrijvers, dichters, muzikanten en kunstenaars die de wereld in willen.Met Pinksteren hadden we een optreden genaamd Vurige Tongen.

Binnenkort is er een bijeenkomst van Seats2Meet.
Je eigen boek uitgeven en verkopen
Maandag 24 juni 14.00 – 17.00 gevolgd door een netwerkborrel
Toegang: geheel gratis!Op voorwaarde dat je je aanmeldt op www.mindz.com ,zie onder: Locatie: Seats 2 MeetMoreelsepark 65 (Hoog Catharijne, vlakbij Utrecht CS)3511 EP Utrecht
Sprekers:
– Ewout Storm van Leeuwen, auteur, uitgever, hoofdredacteur Onderstroomboven, Magister uitgeverij, Boekencoöperatie NL
– Helga Kuijpers, ingenieur telecommunicatie Hecotel (www.hecotel.com)
– Desirée van Woerden, schrijver, spiritueel therapeut, voorzitter OnderstroomBoven
– Hein van Elteren, schrijver Bo en het babygekraai
En verschillende andere auteurs van OnderstroomBoven komen aan bod, waaronder ikzelf. Dan vertel ik kort iets over mijn boeken.

Powered by
#onderstroomboven, je eigen #boek #uitgeven en verkopen.

TOELICHTING:Denk je er wel eens aan een boek te schrijven, of ben je daar al mee bezig? Of heb je al één of meerdere boeken geschreven en zoek je naar wegen om meer lezers te bereiken? Dan is dit een event voor jou. Ook voor iedereen die affiniteit heeft met uitgeven, boekenverkoop of gewoon van lezen houdt, is dit een vruchtbare en inspirerende middag.
Met mogelijkheden als e-books, Printing on Demand en Boekenroute is uitgeven in eigen beheer redelijk eenvoudig en betaalbaar geworden.
Ewout Storm van Leeuwen, auteur en uitgever  (o.a. Elfenwoud en Het versluierde Land) vertelt hier meer over. Aansluitend op deze bijeenkomst zet Seats2meet.com een netwerkborrel klaar met heerlijke hapjes. Dit alles is kosteloos. voorwaarde is wel dat je je hier inschrijft. Dat kun je doen op deze link: www.events.seats2meet.com/event/532/_onderstroomboven,_je_eigen__boek__uitgeven_en_verkopen

Daar vind je ook alle informatie over het event. Waarschijnlijk moet je dan ook eerst een profiel aanmaken hier: www.mindz.com

Graag zie ik jullie daar! De sfeer is op seats2meet erg gezellig en het is een prachtige gelegenheid om te netwerken en PR te maken voor je boeken of andere kunst. Als je op twitter zit, druk dan ook even op de tweet-knop van het event en like ons op facebook. Geef het ook door aan al je vrienden en bekenden. Het is een openbaar programma en hoe meer zielen hoe meer vreugd!
En kijk eens op onze nieuwe website www.onderstroomboven.nl 😉

Zegt het voort!

 

This entry was posted in Actueel, Boeken, Lezing, Maatschappij and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.