Vetzin

Vetzin
Dr. Reid, biochemiste, waarschuwt voor E621 (mononatriumglutamaat (MSG), een synthetische smaakversterker). Volgens de biochemiste zijn de volgende benamingen op verpakkingen mononatriumglutamaat: soja-eiwit, pectine, maïszetmeel, pectine. Dr. Reid stelt dat niet alleen autisme, maar ook andere neurologische- en ontwikkelingsstoornissen te maken hebben met de inname van glutamaat. E621 is giftig voor het zenuwstelsel en schaadt dus de hersenen. Het kan dan ook persoonlijkheidsveranderingen, woedeaanvallen, schizofrenie, apathie en gedragsstoornissen veroorzaken. E621 is ook vetsin. Aanvankelijk zou het slechts in Chinees, Aziatisch en Indonesisch voedsel zitten, maar dit is allang niet meer het geval. Het zit met name in veel in hartige producten, zoals vleeskruiden, soepen, sauzen en bouillons, vleeswaren, hartige snacks (zoals chips).
E621 neurotoxisch
E621 kan migraine, hoge bloeddruk, slapeloosheid, hartkloppingen, eczeem, hyperactiviteit, buikpijn, slapeloosheid en opgezwollenheid veroorzaken. Daarbij is het ook nog neurotoxisch: dus giftig voor het zenuwstelsel en schadelijk is voor hersenen. Het kan zelfs tot woedeaanvallen, schizofrenie, apathie, persoonlijkheidsveranderingen en gedragsstoornissen leiden.
E621 wordt samen met E951 gezien als de meest gevaarlijke E-nummers.
E621 in light producten: maakt dik !
E621 werkt verslavend. In light producten wordt weinig suiker toegevoegd, maar wel E621. Het verstoort onze hormoonhuishouding en we krijgen er honger door. Het veroorzaakt dat je meer eet dan de bedoeling is en vaak gaat het dan om calorierijke voedingsmiddelen. Daarom wordt E621 in verband gebracht met overgewicht en diabetes. Het effect van E621 is, dat je blijft dooreten (bijvoorbeeld van chips).
Vetsin veroorzaakt dus ‘vetzin’.

Zie ook: http://alephinformeert.blogspot.fr/

This entry was posted in Actueel, Autisme, eten, Gezondheid and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.