De duisternis voorbij – Sarah Morton

Geschreven door Jenniek van Benthem. Gepost in Recensies

‘De duisternis voorbij’ is geschreven door Sarah Morton. Het boek ligt in het verlengde van een eerder boek, ‘Ziek van angst’, maar beide boeken kunnen ook los van elkaar gelezen worden. Zelf had ik het eerdere boek niet gelezen, maar ik denk persoonlijk dat het wel aan te raden is om goed in het verhaal te komen.

De tekst op de achterflap van het boek maakte me nieuwsgierig. Meteen toen ik het boek ontving kreeg ik zin om het te lezen.  ‘De duisternis voorbij’ is een psychologische thriller die zich afspeelt in de toekomst, maar ondanks dat zijn veel aspecten van het verhaal toch herkenbaar. Wat ik wel jammer vind is dat er qua spanning naar mijn mening nog meer uit het verhaal gehaald had kunnen worden. Ook kwam ik enkele storende taalfouten tegen in het boek.

Maar op deze minpunten na vond ik ‘De duisternis voorbij’ zeker de moeite waard om te lezen. Het is een bijzonder verhaal, geen dertien in een dozijn. ‘De duisternis voorbij’ is aan te raden voor lezers die van spannende boeken met een vleugje Science Fiction houden. Kun je dit genre niet waarderen dan kun je dit boek beter overslaan.

© Jenniek van Benthem / Schrijverspunt

De duisternis voorbij – Sarah Morton
Uitgeverij:  Artscience
ISBN: 978-90-817533-1-9
Prijs: € 19,95
This entry was posted in Actueel, Andersdenkenden, Bewustzijn, Kinderen, Maatschappij, Marteling, recensies, Sprookjes and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.