Ervaringsverhaal over Mengele-klinieken

Door Erwin Mensink

IN NAAM DER KONINGIN

Inleiding:

De afgelopen 10 jaar zijn meer dan 70000 mensen overleden aan bijwerkingen van medicijnen.

Artikel:

Vroeg of laat komen veel mensen in handen van de gezondheidszorg. Deze mensen van de gezondheidszorg beweren dat ze u zorg zullen leveren, dat ze rechtvaardig, en barmhartig zijn. Ook beweren ze als ze u medicijnen geven dat dat in uw eigen belang is. Maar wat als ze liegen?

Vrijwel alle andere mensen die ik ken -in de gezondheidszorg- als patient worden gedwongen schandalig grote doseringen en aantal pillen te nemen. Wettelijk gezien nemen we het vrijwillig. Als we het niet vrijwillig nemen dan spuiten ze het in, zo wordt het ons gezegt. Je weet nooit wat er in een injectie zit. Helaas hebben deze mensen van de gezondheidszorg een wettelijk bevel dat hun het bewind geeft over ons lichaam, op zo’n bevel staat ‘IN NAAM DER KONINGIN’. Uiteraard worden met name vrouwen ook onder sommige omstandigheden ‘vrijwillig’ gesteriliseerd. Daarnaast zijn er natuurlijk de zo geneeskrachtige elektroshocks die -indien niet vrijwillig- ook onder dwang worden toegepast.

 

Ik heb de dood van 23 mensen meegemaakt waarvan 17 mensen een onnatuurlijke dood zijn gestorven. Ik heb bijvoorbeeld opnames gemaakt van een  verpleegkundige die zegt dat ze wist dat hetgeen ze toediende dodelijk was. En ook dat ze mensen dwongen dit te nemen! Nu moet u weten dat ik bij deze slachtoffers hoor. Ik werd gedwongen tussen de 600 en 1000 pillen per maand te nemen. Dit zijn er bijvoorbeeld tot 30 per dag. Er zijn ook mensen die bijvoorbeeld zo’n 40 pillen per dag moeten nemen.

Het is echt verschrikkelijk om in de gezondheidszorg continu met spionage apparatuur rond te moeten lopen, maar het is zoals in de krant staat over bijvoorbeeld slachtoffers van Dr Ernst Jansen Steur, IEDEREEN IN DE GEZONDHEIDSZORG LIEGT! (Meerdere doden, 176 aanklachten zwaar lichamelijk letsel.) Het is helaas waar dat je wel video en audio opnamen moet maken, omdat de misdaden tegen de menselijkheid zo ernstig en zwaar zijn, dat ze het geloof overstijgen. Vanzelfsprekend kan ik U een voorbeeld geven, ga naar Youtube, in het zoekveld typt U ‘Astrazeneca Psyreporter’. In dat filmpje komt een medepatiënte aan het woord.

Nimmer is mij of de andere overleden mensen gezegd hoe gevaarlijk de medicijnen zijn. Nooit is mij verteld over het bestaan van boeken waarin staat wat deze medicijnen doen, wat de gevaren zijn, en wat de maximale doseringen zijn. Gebruik je medicijnen? Kijk op internet en zoek naar ‘het farmaceutisch Kompas’.

In het begin kan je de medicijnen verdragen, later voel je je steeds vaker onwel, je krijgt bijvoorbeeld parkinson achtige verschijnselen, dan krijg je nog meer medicijnen tegen deze bijwerkingen. Ook krijg je bijvoorbeeld steeds vaker onverklaarbare pijnen zoals ter hoogte van de nieren of lever. En dit wordt erger, je kan bijvoorbeeld plotseling niet meer bewegen, je valt steeds vaker op de grond, -waarbij ze de medicijnen je nog steeds gewoon letterlijk terwijl je op de grond ligt door de strot duwen!-, je gaat bloed overgeven, je krijgt bijvoorbeeld een hartslag van 143 in rust, je krijgt plotseling grijze staar, je onderdruk ligt plotseling boven de 100, je krijgt steken bij je hart, je kan je eten niet meer binnen houden.

In het begin geloof je dat je de enige bent die dit in de gezondheidszorg overkomt! DIT IS NIET WAAR! Ik heb van 2006 als een skelet ziek op bed gelegen tot 2008, toen stopten ze plotseling met toedienen van de medicijnen. En ik herstelde na het stopzetten van deze medicijnen, na een paar weken kon ik weer lopen, plotseling was ik niet steeds meer misselijk, ik gaf geen bloed meer over. Het zou echter nog jaren duren voor ik er niet meer uit zou zien als een skelet.
Op het internet zocht ik naar andere mensen die ziek werden van medicijnen, en ik vond verhalen van andere mensen. Het systeem is steeds hetzelfde, mensen nemen vrijwillig medicijnen, merken dat ze lichamelijk achteruit gaan, vragen de arts om te mogen stoppen met de medicijnen, de arts weigert om te stoppen en gaat over tot systematische dreigementen als de patiënt toch stopt met de medicijnen. De arts blijft maar doorgaan met argumenten waarom -de medicijnen waarvan je steeds zieker wordt- zo belangrijk zijn om te nemen. Daarna komen de dreigementen, dat ze gaan procederen, en krijg je brieven IN NAAM DER KONINGIN, en je krijgt de keus, de medicijnen worden geïnjecteerd, of je slikt ze!

De directeur van Dimence -Dr Arnoud Jansen- verklaarde op 18 december 2009 dat hij veel macht over mij bezit, en dat als ik mij nog eens negatief uit zou laten over Dimence of haar medewerkers -de mensen die mij kapot maken- ik onbehandelbaar verklaart zal worden, en ik vastgebonden zou worden voor de rest van leven in een isoleer cel. Op internet had ik een verklaring afgelegt over Dr Maarten Van Wijk, Dr Anita Van Boksem (Boxum?), Dr Van Leeuwen en Dr Jaap Aaten (Aten?) hoe Dr Maarten Van Wijk mij steeds meer pillen voorschreef, hoe Dr Anita Van Boksem mij dit dwong te nemen, hoe Dr Van Leeuwen steeds dreigde met zware dwang injecties als ik niet gehoorzaamde, en hoe Dr Jaap Aaten als deskundige over deze rond de 23 tot 30 pillen per dag weigerde de medicijnen te verminderen met de woorden ‘DON’T CHANGE A WINNING TEAM’.

In de opname van dit gesprek verklaar ik voor ik wordt bedreigt met dit zware lot in de isoleercel dat ik grijze staar heb opgelopen op 33 jarige leeftijd. Dr Arnoud Jansen zegt ‘dat zullen de medicijnen zijn’. Hiermee wordt Zucklopentixol bedoeld, in het farmaceutisch Kompas staat -ik wist het niet- dat dit medicijn grijze staar veroorzaakt. In eerdere opnames spreek ik over dat ik heb ontdekt dat bijvoorbeeld het medicijn Sulpiride wat ik gedwongen werd te nemen hersentumoren veroorzaakt (prolactinomen). Dat Olanzapine dat ik werd gedwongen te nemen diabetes, hartfalen, obesitas, hoge bloeddruk veroorzaakt. Dat de Risperdal die ik gedwongen werd te nemen -chemische castratie- achtige verschijnselen zoals melk geven als man veroorzaakt.

En dat terwijl ik geen delict heb gepleegd dat chemische castratie verplicht. Ook verklaar ik dat ik geen geweld gebruik. In de rechtszaken was er dan ook nooit sprake van iemand die ik wat zou hebben aangedaan. In de rechtszaak werd er bijvoorbeeld verklaart in de aanklachten ‘meneer bagatelliseert de situatie’ ‘meneer doet zich anders voor dan hij is’ ‘meneer ziet dingen die er niet zijn ‘meneer hoort stemmen van geesten’ ‘meneer denkt dat hij kanker heeft’ ‘meneer denkt dat we hem vergiftigen’ en allemaal van dit soort hele nare -maar toch heel zware- aanklachten. (Ieder van deze aanklachten betekent nog meer dwang medicatie.)

Om op de aanklachten in te gaan, ik heb nooit last van stemmen of geesten, ik ben bang voor deze gezondheidszorg medewerkers. Ik zeg niet dat ik kanker heb, ik zeg dat de medicijnen volgens wikipedia en pubmed en soms het farmaceutisch Kompas kankerverwekkend zijn. Ik verklaar dat ik in het begin niet het idee had vergiftigd te worden, maar dat ik lichamelijk onverklaarbaar hard achteruit ging en dat de medicijnen de enige factor kon zijn waarom ik plotseling er uit ging zien als een skelet, en ik spreek hier absoluut van MEDICIJN VERGIFTIGING.

Helaas is het zeer zwaar strafbaar om een arts te beschuldigen van doelbewust patienten systematisch lichamelijk letsel te berokkenen met medicijnen. Zoals aangegeven komt de Dimence directeur Arnoud Jansen erachter dat ik ook over zijn uitlatingen tegenover mij praat met mensen.

Dr Arnoud Jansen verklaarde tegenover mij die vrijdag 18 december 2009, dat ik een proces moest aanspannen tegen Dimence via het medisch tucht college. Bij het eerste gesprek met een advocaat werd mij gemeld ‘WE PROCEDEREN U HELEMAAL KAPOT!! HOOR JE DAT!!!’.

Als u zoekt naar cijfers van mensen die hetzelfde overkomt als mij, dan heb ik slecht nieuws voor u, bij dementen is het zowieso standaard om over te gaan tot zo gauw mogelijke LEVENSDUUR VERKORTING (Moord op termijn). Er zijn heel veel dementen die dwangmedicatie krijgen, en geen geld hebben voor dure processen met topadvocaten om de medicijnen te kunnen weigeren. In vrijwel alle gevallen krijgen deze mensen een cocktail van medicijnen. En wie gelooft een demente nu die zichzelf niet kan redden. Regelmatig komen er verhalen naar buiten van dementen die vastgesnoerd op bed liggen, vastgebonden zijn. Zelf heb ik een intraveneuze injectie in de elleboog van een demente patiënte mogen meemaken, ze praatte te veel, toen ze weer kon praten -pas na enkele dagen- verklaarde ze ‘de broeder heeft mij geslagen’ de injectie plek was een nare wond geworden, ze had blauwe plekken. Dit was Dimence te Deventer.

In Deventer overleed ook Raymond Westendorp, Dimence en deze gewetenloze artsen hielden hem gevangen en hij had 7 gebroken ribben, en een dubbele schedelbasis fractuur. In de media wordt gesproken van dat een heel team van Dimence zich over hem had ontfermt, ik hoop dat u uit mijn relaas hierboven begrijpt dat dat in de praktijk betekende dat Raymond gedwongen werd onbegrijpelijke dosissen medicijnen te verwerken.

Ik maakte mee dat ze een schilmesje voor me neer leggen en ze begonnen af te tellen, van 10 tot 1 en iemand zei erbij ‘je doet het zelf’. Ik weigerde. Een andere patiënte heeft echter wel haar keel doorgesneden in een soortgelijke situatie. Soms moest ik deze patiënte een mes afpakken. Deze mensen die dit soort dingen deden tegenover mij of andere patiënten (met name vrouwen) deden, kwamen van buiten de afdeling, ik herkende ze niet als verpleegkundigen.

 

Buiten werden we wel eens lastig gevallen door Jehova getuigen en Pinkster gemeenschap gelovigen die bijvoorbeeld doodleuk melden dat de Satan in ons gevaren zou zijn, en dat de Heer ons zou bekeren, en dat we zwaar zouden moeten boeten voor onze zonden. Ik vind het naar dat dit soort mensen bij Dimence niet van het terrein gehouden worden, een gelovig persoon heeft dit zich erg aangetrokken voor hij zelfmoord pleegde. Zelf geloof ik allang niet meer.

Hoevaak ik wel niet meegemaakt heb dat iemand levenskrachtig binnen kwam, en zo gauw na toedienen van medicijnen iemand sterk achteruit ging. Ik heb persoonlijk gezien dat iemand na een injectie van intelligent na totale mentale retardatie ging. Mensen zoals Dr Maarten Van Wijk, Dr Anita van Boksem, Dr Jaap Aaten, directeur Dr Arnoud Jansen kennen geen medelijden, alles wat ze willen is MACHT OM TE BESLISSEN WIE ER LEEFT EN STERFT.

Dagelijks plegen er in Nederland al gauw 4 mensen zelfmoord, in de vrijwillige inrichtingen (geen geweld/sexueel delict of helemaal geen delict) sterven per jaar meer dan 6600 mensen een natuurlijke dood. Als ik overlijd, ik word niet oud is er mij verteld, wordt ook ik als natuurlijk overleden beschouwd. Het overlijdensrapport zal dan net zoals bij deze meer dan 6600 overleden mensen per jaar luiden ‘overleden aan geestes aandoening’.

Mijn advies is, blijf weg bij psycholoog, of psychiater, bejaardentehuis, dementen verzorging. Vraag nooit om slaap medicatie, want zo is het bij mij begonnen, ik kon niet meer slapen. Praat nooit over problemen zoals pesten op school, treiterij door collega ’s op het werk of andere van dit soort zaken met een geneeskundige. In de ogen van deze hoogopgeleide artsen ben je al crimineel als je als kind een koekje uit de koekjes trommel pakt. Zodra je met hun gaat praten gaan ze je helemaal uithoren vanaf je baby zijn tot aan het heden. En ze zullen de ene misdaad na de andere misdaad vinden.

Ik was goed opgeleid, en was voor de behandeling trots op het werk wat ik deed, nu ze zo goed als klaar met mij zijn, heb ik spijt dat ik ooit natuurkunde heb gehad, scheikunde heb gehad, wiskunde heb gedaan. U zult het misschien niet goed begrijpen, maar als je tegen de psychiater over dit soort wetenschappen praat, wordt je al gauw als terrorist beschouwd. Tegen mij werd gezegd dat mensen bang voor mij waren als ik over Einstein praatte, bijvoorbeeld over het fotoelectrisch effect. Omgekeerd is het echter zo dat ik doodsbang ben voor deze hoogopgeleide artsen die mij de medicijnen toedienen, omdat ik op internet nazocht wat de medicijnen doen met mensen.

De medicijnen worden op hele grote schaal aan grote hoeveelheden mensen vrijwillig, jong en oud, of onder druk, dwang, toegediend. Er gaan miljarden om in deze industrie. Mijn zorgverzekeraar keerde minimaal 72000 euro tot 110000 euro uit per jaar en keert nog steeds geld uit aan Dimence. Bedenk dat een demente, of zo u het noemen wil ‘een gek’ als ik zo een half miljoen kost of oplevert hoe je het bekijkt. Vanuit het oogpunt van de maatschappij wordt de systematische uitroeiing van mensen zoals ik, dementen, mensen met slaapproblemen, andersdenkenden grote financiële schade aangedaan, terwijl vanuit het andere oogpunt vanuit de staat er veel wordt verdiend.

Voor hoe de medicijnen het leven sterk verkorten, en zeer zwaar ernstig lichamelijk letsel toebrengen zult u wikipedia moeten bestuderen of het farmaceutisch Kompas moeten raadplegen. U kunt zich het waarschijnlijk toch niet voorstellen hoeveel pijn de medicijnen kunnen doen, u kunt zich niet voorstellen hoe het voelt als je bloed overgeeft omdat de 16 capsules sulpiride -bijtend wit poeder- knappen in je maag en zich in de maagwand vreten. U kunt zich niet voorstellen hoe het voelt als je plotseling omdat een arts het zo wil niet meer kan lopen. U kunt zich niet voorstellen hoe het voelt als je door de medicijnen ernstig ziek wordt. Maar DENK NIET! WAT HEN GEBEURT OVERKOMT MIJ NIET!

Ik kwam allerlei soorten mensen slachtoffers tegen. Vrouwen die verkracht waren(hangen zich vaak op of snijden zichzelf vaak open), wiskunde leraren(zijn vaak bang voor de staat, denken vaak dat vliegtuigen in wolkenkrabbers vliegen), 1 UFOR soldaat(wil niet zomaar schieten op bevel), 2 SFOR soldaten(oorlogstrauma), een officier met verarmt Uranium in zijn bloed en leukemie, boekhouders(melden bijvoorbeeld ongewone transacties), werknemers van Urenco (springen vaak van een brug of hadden per ongeluk een telefoon met camera bij zich terwijl die verboden zijn), en mensen zoals ik, BEDRIJFSONTEIGENING. Regelmatig komt er een patiënt die in een onteigeningsprocedure zit van een bedrijfje, pand, perceel met een groot machtig bedrijf, of de gemeente.

Nawoord:

Meer informatie over de medische experimenten bij Dimence Overijssel vind u in het dossier ‘Menselijke Stralings Experimenten’. Een dossier over bijvoorbeeld het gebruik van hoogverrijkt Uranium 235 geproduceerd door Urenco te Almelo als wondermiddel tegen kanker.

Appendix:

Lijst met meest voorkomende bijwerkingen:

Initiatiefverlies en emotionele afvlakking.
Extrapiramidale verschijnselen zoals parkinsonisme.
Acute dystonie en acathisie.
Gewichtstoename/afname
bloeddyscrasieën (agranulocytose, trombocytopenie, aplastische anemie, leukopenie)
Tachycardie, verandering in het ecg en verstoring temperatuurregulatie.
Leverfunctiestoornissen (waaronder cholestatische icterus).
Donkergrijsgrauwe pigmentatie van de huid en neerslagen in lens en cornea.
Morbide orthostatische hypotensie.
Morbide obesitas.
Anticholinerge verschijnselen zoals droge mond, visusstoornissen, obstipatie en urineretentie.
Hyperprolactinemie, hetgeen kan leiden tot galactorroe en amenorroe bij vrouwen en tot impotentie bij mannen.
Gynaecomastie.
Infiltraten op de plaats van injectie.
Veneuze trombo-embolie.
Beenmergdepressie.
Lever- en nierfunctiestoornissen.
Mictiestoornissen en prostaathyperplasie.
Cardiovasculaire aandoeningen.
Ernstige organisch cerebrale stoornissen.
Epilepsie.
Spastische verlammingen.
Organische hersenbeschadiging.
Acuut glaucoom.
Lethargie.
Dysartrie.
Ataxie.
Stupor.
Bewustzijnsdaling tot coma.
Convulsies.
Miosis.
Hypotensie.
Ventriculaire tachycardie.
Aritmie.
Respiratoire depressie en hypo- of hyperthermie.
Tremor
Spierstijfheid of -zwakte.
Slaperigheid.
Agitatie.
Ademhalings- en voedingsproblemen.
Zelfmoordneigingen.
Abnormale loop en vallen bij Alzheimer-patiënten.
Verhoging van de plasmaprolactinespiegel.
Borstvergroting, galactorroe en seksuele stoornissen (erectiele disfunctie, verminderd libido).
Verhoogde triglyceriden- en cholesterolspiegels.
Anticholinergische effecten zoals obstipatie en droge mond.
orthostatische hypotensie, duizeligheid, acathisie, parkinsonisme, dyskinesie, asthenie, moeheid, oedeem.
Voorbijgaande stijging van levertransaminasewaarden.
(Huid)uitslag.
Pneumonie.
Temperatuurverhoging.
Visuele hallucinaties en urine-incontinentie bij Alzheimer-patiënten.
Fotosensibilisatie.
Kaalheid.
Urine-incontinentie.
Bradycardie, QT-verlenging.
Stijging van de creatinekinasespiegel, verhoogd totaal bilirubine.
trombocytopenie, allergische reactie, ontwikkeling of een exacerbatie van bestaande diabetes in enkele gevallen geassocieerd met ketoacidose of coma.
ontwenningsverschijnselen, ventriculaire tachycardie/fibrillatie, plotselinge dood, hepatitis, pancreatitis, rabdomyolyse, vertraagde urinelozing, priapisme, verhoogde alkalische fosfatase. Verhoogde mortaliteit en cerebrovasculaire bijwerkingen zijn gemeld bij ouderen met dementie. Na toediening i.m. injectievloeistof bovendien vaak: irritatie op injectieplaats, bradycardie, tachycardie, hypotensie; soms: sinuspauze, hypoventilatie.

Met oprechte mededeling deel ik u eveneens mee:
Plotseling onverklaarbare dood.

Bron: yayabla.nl

This entry was posted in 2012, Actueel, Andersdenkenden, Behandeling, dwangbehandeling, Heersende normen, Levensverhaal, Marteling, Medicatie, Onderzoek, Open brief, Psychiatrie, Rechtspraak, vastbinden, Ziektebeelden and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Ervaringsverhaal over Mengele-klinieken

Comments are closed.