Erwin Lensink belt vanuit Vught!

Erwin Lensink spreekt, en hoe! Een interessante voicemail kwam dit weekend binnen. Hij vertelt hoe men liegt en bedriegt om hem vast te houden en hem het zwijgen op te leggen. En dat hij zich zal blijven verzetten.

Lensink praat ook nog over het probleem van de erfopvolging, en dat dit wereldwijd in veel landen de basis is van de macht. Hierbij noemt Erwin Lensink goede voorbeelden, zoals Libie, Syrie, Noord Korea, maar dus ook Nederland. Hij stelt voor om te kiezen voor democratisch gekozen volksvertegenwoordigers.

Hij vertelt dat de enige reden dat dit in Nederland iets is afgezwakt, de liberale opstand van 1848 is geweest. Wel hebben ze nog steeds veel macht, zoals te zien aan de eerste kamer, de raad van commissarissen, raad van state, en de Nederlandse bank. Erwin spreekt hier zijn ongenoegen over uit, en vraagt ook om de oprichting van een nieuwe petitie onder zijn naam.

Als laatste punt stelt Erwin, en dit is volgens hem het belangrijkste punt: “Of er sprake is van een New World Order weet ik niet. Wat ik wel weet is dat al die banken, al die bezitters van banken, met hun eigen systeem bezig zijn. Dat het systeem werkt, en dat ze steeds meer bezittingen binnen halen”.

Bron: Argusoog

This entry was posted in Actueel, Andersdenkenden, Behandeling, Deskundigen, dwangbehandeling, Heersende normen, Maatschappij, Marteling, Onderzoek, Psychiatrie, Rechtspraak, Ziektebeelden and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Erwin Lensink belt vanuit Vught!

Comments are closed.