Event Monday Meetup Boeken uitgeven en verkopen

Op 28 oktober 2013 organiseert OnderstroomBoven, in samenwerking met uitgeverij Boekencoöperatie Nederland en de online distributeur Boekenroute.nl ( www.boekenroute.nl (hyperlink)) een workshop over de promotie van boeken. Wat voor mogelijkheden hebben wij tot onze beschikking om onze boeken beter in de markt te zetten? Hoe kunnen we onze online- en real-life- activiteiten hiertoe beter op elkaar afstemmen? Hoe kunnen we door samenwerken een groter publiek bereiken? Ook wordt uitgebreid aandacht besteed aan de kwaliteit van boeken en wat we kunnen doen om deze te verbeteren.

Je kunt je hier aanmelden:

http://events.seats2meet.com/event/3870/_co_peratief__boeken__uitgeven_en_promoten (hyperlink onder ‘hier’)
Je moet minstens 1 tag (trefwoord) invullen over jouw kennis/expertise.

Schrijvers van het kunstenaarscollectief OnderstroomBoven delen hun jarenlange ervaring met boekenverkoop o.a. door lezingen, optredens, boekenkramen, presentaties en evenementen organiseren. Wat werkt en wat niet?

Reinier Rijke deelt zijn kennis over online boekenverkoop en promotie. Aan de orde komen o.a.: titelkeuze en zoekmachines, Adwords ja of nee, social media en het gebruik van mailings. Ook vertelt hij over een nieuw platform waarbij auteurs laagdrempelig e-boeken kunnen distribueren naar de lezers, ook met waardebepaling achteraf.
Na de pauze geeft Ewout Storm van Leeuwen een hilarische en leerzame schrijf-workshop, als voorproefje op een cursus schrijven en redigeren, die door Onderstroomboven geörganiseerd gaat worden.
Het programma wordt afgewisseld en geïllustreerd door een paar korte voordrachten van schrijvers en dichters van het kunstenaarscollectief OnderstroomBoven.

Na afloop zet Seats2Meet een borrel klaar met heerlijke hapjes. Voor de borrel kun je je hier inschrijven.

Ons vorige even bij Seats2Meet op 24 juni was een groot succes. Er waren meer van 30 deelnemers, waarvan velen deze keer terug zullen komen.
Hier kun je een deel van die workshop terug zien:
https://www.youtube.com/watch?v=7ILRu7mVzCU

 

 

This entry was posted in Actueel, Andersdenkenden, Boeken, Lezing, Maatschappij and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.