Het verhaal van Dromenland I (29-09-2011)

Dit is een uitgewerkte versie van het verhaal dat tijdens de vorige cursusbijeenkomst verteld werd, in deel II gaat het verder dan het verhaal op de avond.

Iedere nacht als je gaat slapen gaat een deel van je aardse wezen naar Dromenland. Dromenland kan ook de Vierde Dimensie of hoger (4D+) worden genoemd. Het grote verschil met deze en die dimensies is natuurlijk Tijdloosheid. Hier op aarde materialiseert je wens (creatie) na verloop van tijd. Dit heeft te maken met de relatieve traagheid van de moleculen op aarde.

‘Daar’ echter verschijnt je creatie onmiddellijk, op het moment dat je eraan denkt of het voelt. Sommigen hebben dit misschien al eens gezien in hun dromen. Het is in deze sferen dat je de creaties voorbereidt, zoals bijvoorbeeld het leven dat je gaat leiden.

Als je eenmaal een ‘leventje aan het afdraaien’ bent, vinden er voortdurend aanpassingen plaats. Iedere nacht komen alle ‘ikken’ bij elkaar. Deze ikken worden aangestuurd en van energie voorzien door de ‘ziel’, op de avond ‘Entiteits Bewustzijn’ genoemd! Deze heeft een schier oneindig aantal ikken onder zijn hoede, in dit geval Peters.

 

Dus Peter 1 t/m ∞ (oneindig) komen ’s nachts samen en nemen een kijkje in ALLE mogelijkheden voor de volgende dag. De mogelijkheden worden hier weergegeven door de verticale strepen. Dan gaan ze samen ‘discussiëren’ over de mogelijkheden. Welke ervaringen gaat Peter 1 de komende dag beleven? De best passende oplossing wordt gekozen en ‘gedownload’ in Peter 1:

 

De dag begint en Peter gaat ervaren wat er ’s nachts gecreëerd is. Dromenland is dus de plek waar je creaties geboren worden. Nu is Dromenland niet een plek waar je alleen ’s nachts bent, maar als je slaapt is de connectie ermee sterker dan wanneer je wakker bent. Uiteraard geldt dit alleen voor mensen die zich nog niet van hun volledige zelf bewust zijn (ons dus). Toch hebben ook wij overdag contact met Dromenland en kun je dus overdag gewoon creëren, sterker, je doet de hele dag niet anders!

Het gaat hier om de belangrijke dingen. Op aarde heb je relatief vrije wil, als het ware in een ‘box’ of ‘matrix’. Het komt erop neer dat keuzes als nog een kopje koffie of een extra blokje omlopen meestal niet ’s nachts besloten worden. Gebeurt dit wel, dan is er vaak een leerervaring mee gemoeid.

Je moet je in dit verhaal goed beseffen dat je je ziel BENT. Er is geen sprake van dat je een marionetje bent aan de touwtjes van je ziel, je bent je ziel zoals je ziel jou is. “Je bent je ziel in vlees”, zoals Seth zegt. Dus: je bent het helemaal zelf die je ervaring van de dag creëert!

Deel II van “Het verhaal van Dromenland” volgt!

 

2012 of nu

This entry was posted in 2012, Andersdenkenden, Dromen, Open brief, Persoonlijke ontwikkeling and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.