Kalander Hartverwarmend Wijs

Scheurkalender 2014

HR_HVW_Scheurkalender_Voorkant def.

Met trots! Taratatataaaaa! :-)

hier de link naar een aantal dagen van de kalender!

Deze inspirerende scheurkalender met de wijsheid van onze kinderen, HARTverwarmende uitspraken, visies over onderwijs etc. is voor jou gemaakt door bijdragen van honderden co-creators van HARTverwarmendWijs. Elke dag beleef je iets mee van iemand in NL die gelijkgestemd met jou naar onze kinderen en onderwijs kijkt! De eerste van de maand steeds een KLEUREN-tekening in het kader van unieke kinderen, unieke kleuren!

Je kan de kalender kopen voor € 15,00 incl. btw, excl. verzendkosten. Voor 1 tot 10 kalenders blijven de verzendkosten van € 5,50 gelijk! Met de aanschaf van een kalender steun je ons HARTverwarmende netwerk namens de kinderen van deze tijd en geniet je van de mooie dingen die in NL al over onderwijs zichtbaar zijn!

Bestellen kan je in de webshop of via: scheurkalender@hartverwarmendwijs.nl Bedankt voor je steun en geniet er enorm van!

 

 

This entry was posted in Andersdenkenden, Bewustzijn, Kinderen, Maatschappij, Ouders, Vriendschap and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.